Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Mezuniyet Töreni, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker ÇARIKÇI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat AYYILDIZ,  Yalvaç İlçe Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ,  Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Armağan, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammed Sadık AKDEMİR, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Nuri DOLMAZ, ilçe protokolü, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Büyük coşkuyla kutlanan törende, öğrenciler mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet konuşmalarının ardından, başarılı olan ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.

Okul ve Bölüm 1.'lerine plaketleri Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker ÇARIKÇI, Rektör Yardımcısı Nihat AYYILDIZ ve Yüksekokullarımızın Müdürleri  Doç. Dr. Ramazan Armağan, Doç. Dr. Muhammed Sadık AKDEMİR ile Doç. Dr. M. Nuri DOLMAZ tarafından verilerek, ilerideki yaşamlarında başarılarının devam etmesi temennisinde bulunuldu.