Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Sıfır Atık Bilgilendirme Toplantısı 10 Temmuz 2019 günü saat 11.30’da akademik ve idari personelin katılımıyla Yalvaç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

ISUBÜ Atık Yönetimi Danışma Kurulu Üyesi Dr. Seda TÖZÜM AKGÜL tarafından katılımcılara “Sıfır Atık Projesi” hakkında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme toplantısı kapsamında kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşumunun azaltılması ve oluşan atıkların kaynağında ayrı olarak toplanarak geri dönüşümünün sağlanması için yerleşkede bulunan yüksekokul ve meslek yüksekokullarında yapılması gerekenler anlatıldı. Bunun yanında öğrencilerin projeye katılımının sağlanmasının gerekliliğine vurgu yapıldı.