Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ibrahim DILER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yıldız BOLAT ve Prof. Dr. Hilmi Cenk BAYRAKÇI, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamaları Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Adnan ÇALIK ve Genel Sekreter Sefer KUTLU Yalvaç Kılıçaslan yerleşkesinde bulunan birimlere durum değerlendirmesi yaparak, Meslek Yüksekokul Müdürlüğümüze atanan Öğr. Gör. İbrahim GENÇ' e hayırlı olsun ziyarettinde bulundular.

Ziyarette yerleşkenin fiziki yapısının iyileştirilmesine ve yüz yüze eğitimde ögrencilere sağlanacak imkanlara yönelik alanlarda detaylı incelemelerde bulunuldu.
Ayrıca akademik ve idari personelle yapılan görüşmelerde üniversitenin geleceğine ilişkin çalışanların önerileri dinlendi ve çalışan memnuniyetine ilişkin karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

Görüşmelere Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve Yalvaç Milli Eğitim Müdürü  Mehmet KOCAGÖNCÜ ve Yalvaç' lı hayırsever iş adamı Mustafa BÜYUKKUTLU'da katılım sağladı, yeni döneme dair temenniler ile son buldu.