Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu 15-22 Nisan Turizm Haftasının önemini vurgulamak, öğrencilerde farkındalık yaratmak amacıyla 17.04.2019 tarihinde Öğr.Gör. İpek ÜNAL, Öğr.Gör. Hatice SARI GÖK ve Öğr.Gör. Ramazan BİLGİN tarafından hazırlanan yoğun bir etkinlik programı ile kutlandı. Etkinlik ilk olarak Turizmde Yeni Trendler Konulu bir panel ile başladı. Moderatörlüğünü Doç.Dr. Ömer Kürşad TÜFEKÇİ’nin üstlendiği birbirinden değerli panelistler Side Resort Otel Genel Müdürü Şahin TURAN, Z Hoteller Genel Koordinatör Müdürü Feridun ERGÜN, Marina Bay Göcek Otel Yön.Kur.Bşk. Hakkı TATAR'ın katıldığı panele yoğun bir katılım oldu. Panelde Turizmde Kariyer, Sosyal Medya, Yeni Turizm Trendleri ve Teknolojinin Turizme Etkileri konuları işlendi. Panelde konuklar arasında yer alan Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Ömer ERDOĞAN da söz alarak Turizmde Çevre Bilinci üzerine kısa bir konuşma yaptı. Oldukça verimli geçen panel sonunda panelistler tarafından katılımcılara mobil uygulama üzerinden 10 soru yöneltilerek doğru ve hızlı cevap veren ilk 3 öğrencimize Side’ de otelde 2 günlük tatil hediye edildi. Panelin sonunda Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan Her Konuk İçin Hatıra Ormanına Birer Fidan dikildiğine dair belge takdim eden Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ de teşekkürlerini iletti. Panelin devamında Aşçılık Programı tarafından hazırlanan resepsiyon verilmiştir. Yine yoğun katılımın olduğu Yalvaç Müzesi ve Pisidia Antik Kenti gezileri gerçekleştirildi. Katılımcı konuklarımıza, organizasyonu gerçekleştiren hocalarımıza, personelimize, Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'ye ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.