Yalvaç Meslek Yüksekokulu Seyahat, Eğlence ve Turizm Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programı 2.sınıf öğrencileri, ilkokul 3. sınıf öğrencilerine "Yalvaç Müzesi"ni ve "Tarihi Çınaraltı"nı gezdirdiler. Gönüllülük çalışmaları dersi kapsamında düzenlenen gezi, dersin hocası Dr.Öğr.Üyesi Hatice SARI GÖK tarafından planlandı. Bölüm akademisyenleri Öğr.Gör. Memduha SERT, Öğr.Gör. İpek ÜNAL, Öğr.Gör. Şenay DEMİR de geziye eşlik etti. Gezi sonunda Dr.Öğr.Üyesi Hatice SARI GÖK tarafından yapılan konuşmada etkinliğin rehberlik öğrencilerinin uygulama yapmasına fırsat tanıdığını, gruba hakim olma, kendini ifade etme ve öğrendiklerini karşı tarafa aktarma açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Alemdar İlkokulu Müdürü Mustafa Veli ŞAHİN'e, Sınıf Öğretmeni Esma YAVUZ'a, kendileri ilgiyle dinleyen bolca soru yönelten 3-C sınıfı öğrencilerine ve geziye eşlik eden bölüm akademisyenlere ve öğrencilerine teşekkür ederek sonlandırdı.