Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulmakta olan Turist Rehberliği Uygulamaları ve Turizm Coğrafyası dersleri kapsamında 04-05 Kasım tarihlerinde Kapadokya Bölgesine uygulamalı eğitim gezisi yapılmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarı Gök, Öğr. Gör. Şenay Demir ve Öğr. Gör. Memduha Sert eşliğinde yapılan gezide; Sultanhanı Kervansarayı, Selimiye Manastırı, Ihlara Vadisi, Narlıgöl, Derinkuyu Yeraltı Şehri, Onyx Taş Atölyesi, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağları, Dervent Vadisi, Çanak-Çömlek Atölyesi, Ürgüp-Üç Güzeller, Hacıbektaş Veli Türbesi ve Külliyesi ziyareti ile tur tamamlanmıştır.

Gezide gruba okulumuz Turist Rehberliği Programı 2009 mezunlarından Turist Rehberi Gökhan Dinç rehberlik etmiştir. Uygulamalı eğitimin öneminin bir kez daha anlaşıldığı geziyi düzenleyen hocalarımıza ve değerli bilgilerini aktararak öğrencilerimize yol gösteren rehberlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.