17 Kasım 2019 Pazar

Turist Rehberliği Programı uygulamalı eğitim gezisi

31 Mayıs 2019 Cuma 17:13 tarihinde eklendi | 211 defa okundu

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulan Turist Rehberliği Uygulamaları ve Turizm Coğrafyası dersleri kapsamında 23 Mayıs 2019 tarihinde Isparta-Burdur illerine uygulamalı eğitim gezisi yapılmıştır. Öğr.Gör.Dr. Hatice SARI GÖK ve Öğr.Gör. Memduha SERT'in eşlik ettiği gezide bölgemizin turistik değerleri yerinde tanıtılmıştır. Gezide Ispart Güneykent gül bahçeleri gülyağı fabrikası, Burdur İnsuyu Mağarası, Sagalassos Antik Kenti, Isparta Merkez, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, Atabey Ertokuş Medresesi, Eğirdir Hızırbey Camisi, Dündar Bey Medresesi, Eğirdir Kalesi, Can Ada ve Yeşil Ada ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimize Güneykent gül bahçelerini ve gülyağı fabrikasını gezdiren, gülyağı üretimi hakkında detaylı bilgiler veren Erkan ACAR'a da teşekkür ederiz.