Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulmakta olan Turist Rehberliği Uygulamaları Dersi kapsamında 28-29-30 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya-Burdur-Isparta illerine uygulama gezisi yapılmıştır. Okutman Memduha Sert ve Öğretim Görevlisi Sultan Ayrıç eşliğinde yapılan gezide Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kızıl Kule, Side Antik Kenti, Titreyen Göl, Aspendos Antik Kenti, EXPO Fuarı, Perge Antik Kenti, Düden Şelalesi, Antalya Kaleiçi, Yat Limanı, Antalya Müzesi, Sagalassos Antik Kenti, İnsuyu Mağarası, Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi, Eğirdir Hızır Bey Cami, Yeşil Ada ziyaret edilmiştir. Gezide öğrencilerimize, okulumuz 2007 mezunlarından Tur. Reh. Güneş HODA ve 2014 mezunlarından Tur. Reh.  Mahmut ÇOBAN rehberlik yapmıştır.