Yalvaç Meslek Yüksekokulu Seyahat, Eğlence ve Turizm Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programı öğrencileri için Tarihi Çınaraltında Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Hatice SARI GÖK, bölüm hocaları Öğr.Gör. Memduha SERT, Öğr.Gör. İpek ÜNAL, Öğr.Gör. Şenay DEMİR ve Öğr.Gör. Füsun CESUR tarafından tanışma çayı organize edildi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonun devamında Yalvaç İlçe gezisi yapıldı. İlk olarak tarihi çınar hakkında bölüm hocaları tarafından bilgi verildi. Ardından Devlethan camisi, Traşzade Konağı, Yalvaç Yöresel Yemekleri Konağı ve Yalvaç Müzesi de bölüm hocaları ve Öğr.Gör. Arda ATMACA ‘nın liderliğinde gezdirildi. Etkinlik müdür Dr.Öğr.Üyesi Mualla Birgül HUBAN’ın öğretim elemanlarına teşekkür konuşması ile sona erdi.