13 Kasım 2019 Çarşamba

Turist Rehberliği Programı öğrencilerimize yönelik uygulama gezisi gerçekleştirildi

30 Nisan 2019 Salı 14:51 tarihinde eklendi | 147 defa okundu

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulmakta olan Turist Rehberliği Uygulamaları ve Türkiye Turizm Coğrafyası dersleri kapsamında 26-27 Nisan 2019 tarihlerinde İzmir, Aydın, Denizli illerine uygulamalı eğitim gezisi yapılmıştır. Öğr.Gör.Dr. Hatice SARI GÖK ve Öğr.Gör. Memduha SERT eşliğinde yapılan gezide Bergama Akropolü, Asklepion Kızılavlu, İzmir merkez, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Evi, Şirince, Kuşadası, Afrodisias Antik Kenti, Hierapolis Antik Kenti ve Pamukkale ziyaret edilmiştir. Emeği geçen hocalarımıza ve herkese teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.