Turist Rehberliği Programı öğrencilerimize yönelik "Turist Rehberliği Mesleği", "İnanç Turizmi", İnanç Turizminin Türkiye Açısından Önemi" konularının işlendiği konferans 09.12.2019 Pazartesi günü saat 12:30' da Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Öğr. Gör. Memduha SERT' in daveti üzerine yüksekokulunun Turist Rehberliği Programından 2007 yılında mezun olan turist rehberi Gökhan KOÇ' un katılımı ile gerçekleştirilen konferansta öğrencilerle yapılan soru cevap bölümünde bilgilendirme yapılmıştır. Öğr.Gör. Hatice SARI GÖK tarafından Gökhan KOÇ'a hatıra ormanına adınaa bir fidan dikildiğini belirten teşekkür belgesi takdim ederek öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür etmiştir. Hocalarımıza ve misafirimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.