Yayın Tarihi: 15.11.2023 10:55

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulmakta olan Turist Rehberliği Uygulamaları ve Turizm Coğrafyası dersleri kapsamında 10 Kasım Cuma günü Konya iline uygulamalı eğitim gezisi yapılmıştır. Doç. Dr. Hatice Sarı Gök ve Öğr. Gör. Şenay Demir eşliğinde yapılan gezide; Beyşehir Eşrefoğlu Camii, Sille Aya Elenia Kilisesi, Kelebek Bahçesi, Karatay Medresesi, Alaaddin Tepesi ve Camii, Üçler Mezarlığı, Şehitlik, Panorama Konya Müzesi ve Sema Gösterisi ile tur tamamlanmıştır.

Gezide gruba Profesyonel Turist Rehberi Yunus GÜNEŞ rehberlik etmiştir. Uygulamalı eğitimin öneminin bir kez daha anlaşıldığı geziyi düzenleyen hocalarımıza ve değerli bilgilerini aktararak öğrencilerimize yol gösteren rehberimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.