11 Nisan 2012 Çarşamba günü Yalvaç Kültür Merkezi'nde sahneye konulan "Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne" isimli tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Okulları ve Yalvaç İlçe Emniyet Mdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği organizasyonda oyundan önce; Yalvaç İlçe Emniyet Müdürü Önder Çetinkaya kısa bir konuşma yaparak, şu anda Danimarka'da eteşelik görevi yapan ve oyunun yazarı olan emniyet mensubu Feyzullah Arslan'a teşekkür edip bütün polislerin bayramını kutladı ve sözlerini, böyle aktivitelerin gelenekselleşmesini temenni ederek bitirdi.

Ardından söz alan ve oyunun sorumlusu olan Öğr.Gör. Meriç Pehlivan ise, oyunla ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra oyuncu öğrenci ve polis arkadaşlarımıza, Yalvaç Belediye Başkanlığ'na ve Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Oyun İzleyiciler tarafından beğeniyle izlendikten sonra konuklar, Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu kokteylde biraraya geldiler.