25 Ağustos 2019 Pazar

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programı Uygulama Gezisi

19 Aralık 2018 Çarşamba 11:37 tarihinde eklendi | 375 defa okundu

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programında okutulmakta olan Turist Rehberliği Uygulamaları Dersi kapsamında 30 Kasım – 01 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya iline uygulama gezisi yapılmıştır. Öğr.Gör. Şenay DEMİR ve Öğr. Gör. Hatice SARI GÖK eşliğinde yapılan gezide Alanya Kalesi, Damlataş Mağarası, Kızıl Kule, Side Antik Kenti, Manavgat Şelalesi, Aspendos Antik Kenti, Perge Antik Kenti, Düden Şelalesi, Antalya Kaleiçi, Yat Limanı, Antalya Müzesi ziyaret edilmiştir. Gezide öğrencilerimize,yüksekokulumuzdan mezun Turist Rehberi Yaşar İsmet DEMİRÖZ rehberlik etmiştir. Gezi noktalarında öğrencilerimiz geniş bilgi sahibi oldular ve aynı şekilde istifade edebilecekleri yeni uygulama gezileri için talepte bulundular. Öğr.Gör. Şenay DEMİR ve Öğr. Gör. Hatice SARI GÖK hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.