Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Yılmaz Çatal, yüksekokulumuza ilk ziyaretini cuma günü gerçekleştirdi.

Okul binasındaki incelemelerin ardından konferans salonunda Yalvaç Meslek Yüksekokulu, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Fakültesi personeliyle bir araya gelen rektör hocamız, yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştıktan sonra, personelin sorun ve istekleriyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

Yüksekokulumuzda verilen yemeğe Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü’yle birlikte katıldı. Yemeğin ardından okulda düzenlenen konseri dinleyen Prof.Dr. Yılmaz Çatal, beraberindeki heyet ile ilçemizden ayrıldı.