27 Kasım 2020 Cuma

Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim DİLER hocamız, Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi'ni ziyaret etti

10 Ekim 2020 Cumartesi 00:19 tarihinde eklendi | 75 defa okundu
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ibrahim DILER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yıldız BOLAT ve Prof. Dr. Cenk BAYRAKÇI ile Genel Sekreter Sefer KUTLU Yalvaç Kılıçaslan yerleşkesinde bulunan birimlere durum değerlendirmesi yapmak üzere ziyarette bulundu.
Ziyarette yerleşkenin fiziki yapısının iyileştirilmesine ve yüz yüze eğitimde ögrencilere sağlanacak imkanlara yönelik tüm alanlarda detaylı inceleme yapıldı.
Ayrıca akademik ve idari personelle yapılan görüşmelerde üniversitenin geleceğine ilişkin çalışanların önerileri dinlendi ve çalışan memnuniyetine ilişkin karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ ve Yalvaç Milli Eğitim Müdürü  Mehmet KOCAGÖNCÜ ve Yalvaç' lı hayırsever iş adamı Mustafa BÜYUKKUTLU' nun da katılım sağladığı görüşmeler, yeni döneme dair temenniler ile son buldu.