Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkemizin eğitim-öğretim ve fiziki şartlarını değerlendirmek ve daha da geliştirmek amacıyla konuyla ilgili düşünceler Büyükkutlu UBYO'da masaya yatırıldı. Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim DİLER, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hilmi Cenk BAYRAKÇI, Yalvaç Kaymakamımız Aytekin YILMAZ, Yalvaç Belediye Başkanımız Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, yüksekokul müdürlerimiz ve Yalvaç Çalışma Grubu yürütme kurulu üyelerimiz, öğretim üyeleri hocalarımızla beraber istişare ettiler. Akabinde Yalvaç Myo konferans salonunda müdür yardımcımız Halit TOPTAŞ ile Sümer TOPTAŞ ve Bayram TOPTAŞ'In Türk kültüründe türkünün yeri isimli konserine katıldılar. Öğrencilerin de yoğun katılım gösterdiği konserde unutulmaz bir türkü ziyafeti sunuldu.