26 Kasım 2020 Perşembe

Online ilişik kesme ve diploma talepleri öğrenci işlemleri

01 Temmuz 2020 Çarşamba 14:38 tarihinde eklendi | 358 defa okundu
DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

MEZUN DURUMUNDA: LİSANS PROGRAMLARI İÇİN EN AZ 240 AKTS, ÖNLİSANS PROGRAMLARI İÇİN 120 AKTS KREDİ BAŞARMIŞ OLMAK ŞARTINI SAĞLAYAN VE NOT ORTALAMASI 2.0 VE ÜZERİNDE OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN PANDEMİ NEDENİYLE İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ, KARGO İLE DİPLOMA TALEP DİLEKÇESİ İŞLEMLERİ, MEZUN BİLGİ SİSTEMİNE KAYIT İŞLEMLERİ VE ADRES GÜNCELLEME İŞLEMLERİ SİSTEM ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.
ŞARTLARI SAĞLAYAN ÖĞRENCİLERİ SİSTEM OTOMATİK TALEP SAYFASINA YÖNLENDİRMEKTEDİR.

MEZUN DURUMUNDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ KARŞILARINA GELEN EKRAN YARDIMIYLA TALEPLERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİNE İLETMİŞ OLACAKTIR. OBS'DEKİ BAŞVURULARDAN ÖĞRENCİNİN KENDİSİ SORUMLUDUR. LÜTFEN ŞİFRENİZİ KİMSEYLE PAYLAŞMAYINIZ.

KARGO ÜCRETİ ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. KARGO İLE DİPLOMA, DİPLOMA EKİ, MEZUNİYET TRANSKRİPTİ, BAŞARI BELGELERİ VE LİSE DİPLOMASI ÖĞRENCİNİN KENDİSİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

VERİ GÜNCELLEMEK İÇİN "Online İlişik Kesme ve Diploma Talebi" BAĞLANTISINDAN İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.

SORULARINIZI oidb@isparta edu.tr ADRESİNE EPOSTA İLE BİLDİREBİLİRSİNİZ.