16 - 19 Ocak 2019 Antalya Anfaş Fuar Alanında, 26. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ve 30. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı” ile eş zamanlı gerçekleştirilen Türkiye Aşçılar Federasyonu (Tafed) ve Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği’nin (AGEB) düzenlediği etkinlik programında 869 YERLİYSE,YERİZ organizasyonu içerisinde workshoplar, paneller ve yemek yarışmaları yer aldı. Zekai Ademir Üniversiteler Arası Kapalı Kutu yarışmasının Jüri Üyeleri arasında birbirinden değerli şeflerle birlikte Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL da yer aldı. Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL organizasyonla ilgili şunları söyledi:  “869 Yerliyse Yeriz kampanyasına destek ve milli bilinci uyandırmak amacı ile Türkiye geneli 20 farklı üniversiteden katılımın olduğu yarışmalarda özellikle üniversite kategorisinde juri üyesi olarak birbirinden değerli ünlü şeflerle birlikte yer almak güzel bir tecrübeydi. Aynı zamanda organizasyona turizm sektöründe faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası birçok firmanın, değerli şeflerin, çok sayıda lise ve üniversite öğrenci-hocalarının yer aldığı birçok paydaşa fuarda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesini tanıtma imkanı bulduk. Çok iyi planlanmış bir organizasyondu. Tafed-Agebe Yerliyse Yeriz kampanyası ve bu etkinlik için teşekkür ederim.