Kitap kumbarası açıldı

S.D.Ü Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksek okulu Halkla İlişkiler ve tanıtım bölümünde okuyan Güldane Parlakgöz isimli öğrenci tarafından Yalvaç Kaymakalığı ,Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün destekleriyle Yazar İbrahim ÜNAL’ın katılımı ile Kitap Kumbarasının açılış töreni  Yalvaç Kaymakamlığı Hükümet Konağı Önünde yapıldı.Törende açılış konuşmasını yapan Yalvaç Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ ;”Kitap okumanın bir toplumun gelişmesinde en önemli unsurlardan biri olduğunu bu gibi projelerle kitaba ulaşımın kısıtlı kesimlere kitaplarının ulaşmasının daha da kolaylaşacağını belirtti.

Kurdelenin Yazar İbrahim ÜNAL tarafından kesilmesinden sonra  Kitap Kumbarasına ilk kitapta yazar tarafından kendi kitaplarından oluşan bir set kitabın atılması ve törene katılan Kaymakam,Milli Eğitim Müdürü ,İlçe Emniyet müdürünün kumbaraya kitap atmasıyla devam etti .

Açılışta çekim yapan Dost Tv ye açıklamada bulunan Güldane PARLAKGÖZ -- “Bu projeyi Yalvaça geldiğinden bu zamana kadar düşündüğünü bugün hayata geçirme fırsatını bulduğunu ,yaşadığımız toplum için yapılabilecek en faydalı etkinliğin gençlerin eğitimdeki zamanlarının daha fazla ve verimli kullanmalarının sağlanması gerektiğini düşündüğünü bu nedenle kitaba ulaşması ve çeşitli kitapları elde etme imkanları kısıtlı kitlelerle bu proje sayesinde ulaşmalarının sağlanmasının hedeflediklerini bu projede desteklerini eksik etmeyen Yalvaç Kaymakamı ,Milli Eğitim  Müdürlüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğine teşekkür ederim “ dedi.

Kitap Kumbarasına Sizlerinde evlerinde okumadığı yada okuduğu fazla olan kitaplarınızı kumbaramıza atıp yeniden hayat kazandırmanızı bekleriz.