MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROJE
Alemdar,Kaymakam,Borsa ve Gazi paşa ilkokullarda öğrenim gören kimsesiz,fakir yardıma muhtaç, yetim öğrencileri "Urfa sofrasında" öğle yemeğinde ağırlayan Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri"Sende Elini Uzat"projesi ile anlamlı bir mesaj verdi.

SDÜ Yalvaç MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde öğrenim gören Ömer ÇELLİK, Fatma AÇIKGÖZ, Kasım BOZDOĞAN, Elif BOZKURT adlı öğrenciler sosyal sorumluluk proje dersinde, Öncü Nesil gurubu adı altında "Sen de Elini Uzat" projesi etkinlikleri çerçevesinde ilçede değişik okullarda öğrenim gören kimsesiz, fakir, yardıma muhtaç, yetim öğrencilere proje kapsamında yemek ikram ettiler. Öğrenci gurubu adına konuşan Ömer ÇELLİK projelerindeki amacın yetişme çağında olan öğrenci kardeşlerine yalnız olmadıklarını ve bir gün onlarında kendileri gibi üniversitede eğitim görecek hale gelecekleri mesajını verdi. Yemeğin organizasyonunda Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi Mücahid GÜLCAN yardım sever vatandaşların ve esnafların sponsor olduklarını dile getiren ÇELLİK emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Ahmet ALTINTAŞ ve öğrencilerin öğrenim gördüğü okulların müdürlerininde katıldığı yemekte çocukların gözlerindeki mutluluk herkesi sevindirdi. Yemeğin ardında öğrencilere Kaymakam Ahmet ALTINTAŞ ve projedeki arkadaşlarla birlikte eldiven, bere ve kitaplardan oluşan hediyeler verildi. Yemeğe 4 farklı okuldan 50 öğrenci ile misafir olarak teşrif edenler dahil olmak üzere toplamda 73 kişinin katıldığı bilgisi verildi.