Değerli Öğrenciler ve Öğretim Elemanları;

Üniversitemiz Senatosunun 02.05.2023 tarih ve 114 sayılı aldığı karar doğrultusunda,

• Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı arasınav mazeret sınavları 10-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında öğrenci bilgi sistemi üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.
  • Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru (mail, dilekçe vb.) yapmalarına gerek yoktur.
  • Dersin sorumlu öğretim elemanının sınava girmeyen, ödevini teslim etmeyen öğrenciye -2 (Girmedi) vermesi yeterlidir.
  • 8-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Öğretim elemanlarının uzaktan Öğretim Sınav Takip Modülü üzerinden sınav türü Arasınav Mazeret Sınavı seçeneğini seçerek arasınav yerine kabul edecekleri ödev ya da sınav sorularını yüklemeleri gerekmektedir. Sistem bu tarihler arasında sınava giremeyen öğrenciler için öğretim elemanının belirlediği süreler içerisinde otomatik olarak açılacaktır.