Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi tarafından düzenlenen Mezuniyet Töreni, Yalvaç İlçe Kaymakamı Aytekin YILMAZ,  Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ , Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tuğrul Karaatlı Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri ÖMÜRBEK, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ ve öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Yalvaç Anlatan Meydanında başlayarak Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi. Ayrıca Mezuniyet töreni içerisinde Moda Tasarımı Bölümü tarafından Mevlana Celaleddin-i Rumi temalı “10. Bahar Defilesi” düzenlendi.

Büyük coşkuyla kutlanan törende, öğrenciler mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet konuşmalarının ardından, başarılı olan ve dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.

Ayrıca 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında başarılı olup dereceye giren öğrencilerimize üniversitemiz SDÜ Rektörlüğü tarafından gönderilen hediyeler Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Nilüfer NEGİZ tarafından takdim edilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz şu şekildedir: 1. Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencisi Caner YENİSOY, 2. Aşçılık öğrencisi Elif ERUL, 3. Aşçılık öğrencisi Selma KAPKAÇ. Tüm öğrencilerimize ülkemize faydalı olmaları dikelerimizle bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.