Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04
Yalvaç Meslek Yüksekokulu kariyer günleri kapsamında TURUNÇ OTEL grubunu ağırladı.
 
Etkinliğin ilk gününde Turunç Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Ayrancıoğlu ve yöneticiler Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’a ziyarette bulundu. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette turizm sektörü, Turunç Otelleri ve üniversitemiz arasında yürütülecek iş birlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Öztürk, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.  Mualla Birgül Huban, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Yılmazer, Öğr. Gör. Halit Toptaş ve Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Arif Çetin görüşmelerde yer aldı.
 
Etkinliğin ikinci gününde Yalvaç Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Turunç Otelleri İnsan Kaynakları Müdürü  Engin Işık tarafından tesisler hakkında sunum yapılırken, departman yöneticileri Nuray İnce, Orhan Günal, Hüseyin Günaydın ve Çetin Başak kendi departmanlarında uyguladıkları iş modelleri hakkında öğrencilerimize bilgiler aktardı.
 
Etkinliğin üçüncü gününde ise departman müdürleri ve öğrencilerimiz arasında iş yeri eğitimi için mülakatlar gerçekleştirildi.
 
Değerli katılımcılara, öğrencilerimize verdikleri desteklerden ve üniversitemizle birlikte yaptıkları iş birliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.