Rektörümüz Prof.Dr. İbrahim DİLER, Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesini ziyaret etti. Yerleşkede bulunan Yalvaç Meslek Yüksekokulu, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ile akademik kurul toplantısına katıldı. Ayrıca Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Yıl açılışına katıldı. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademik Açılış Törenine Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Sefer KUTLU, Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN, Yalvaç Kaymakamı Sayın Aytekin YILMAZ, Yalvaç Belediye Başkanı Sayın Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Garnizon Komutanı Sayın J. Yzb. Resul KAYA, Yalvaç Emniyet Müdürü Tarık KORUCU, Yalvaçlı hayırseverimiz Sayın Mustafa BÜYÜKKUTLU, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERDOĞAN, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Ömer Kürşat TÜFEKÇİ, Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Eylem BAYRAKÇI başta olmak üzere diğer protokol üyeleri, Müdür Yardımcıları, Yalvaçlı iş adamları, hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Rektörümüz DİLER yeni kurulan üniversitemizin misyonundan ve üstlendiği sorumluluktan bahsederek, hep birlikte bu sorumluluğun üstesinden geleceğimizi belirtti. Yalvaç’lı hayırsever Mustafa Büyükkutlu da Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesine maddi manevi desteklerinin devam edeceği sözünü vererek, başka hayırseverlerin de bu konuda hazır olduklarını belirtti. Rektörümüz DİLER, yerleşkemizde bulunan okullar ile birimleri inceleyerek detaylı bilgi aldı ve başarı dilekleriyle ayrıldı. Rektörümüz Sayın Prof.Dr. İbrahim DİLER hocamıza ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.