27 Kasım 2020 Cuma

İngilizce dersi muafiyeti için ek sınav hakkı

21 Ekim 2020 Çarşamba 19:36 tarihinde eklendi | 96 defa okundu
Değerli Öğrenciler;

20.10.2020 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında yapılan muafiyet sınavında yaşanan yoğunluk nedeniyle öğrencilerimizin talebi üzerine sınav tekrar yapılacaktır. Sınava tekrar girmek isteyen öğrencilerimiz OBS'ye girerek anasayfadan Evet seçip "İngilizce Muafiyet sınavına Tekrar Girmek İstiyorum/İstemiyorum" bağlantısına tıklamaları gerekmektedir. Taleplerinizi 22.10.2020 Perşembe saat 23:59'a kadar yapmanız gerekmektedir. Daha önce talep yapan öğrenciler tekrar sınava girebileceklerdir. Sınavdan muaf olan öğrencilerin tekrar sınava girmelerine ve talepte bulunmalarına gerek yoktur. Sınav 27.10.2020 Salı günü yapılacaktır. Sınav saati ve sınav ile ilgili duyurular taleplere göre daha sonra ilan edilecektir.