Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulunda Turizm Rehberliği bölümünde 30.09.2019 Pazartesi günü saat 10:30’da ilk ders etkinliği konferansı gerçekleştirilmiştir.

Öğr.Gör.Dr. Hatice SARI GÖK tarafından organize ed,len ilk ders etkinliğine turizm rehberliği, havaalanlarında kabin amirliği yapmış olan rehber Güven GÜLTEKİN katıldı.

Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta turizm rehberliği mesleği, mesleğin avantaj ve dezavantajları, özellikleri ele alındı. Öğrencilerin sorularına da cevap verilerek bilgilendirme yapılan konferansın sonunda Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ömer Kürşad TÜFEKCİ, Rehber Güven GÜLTEKİN’e hatıra ormanına adına bir fidan dikildiğini de belirten teşekkür belgesini takdim ederek öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür etmiştir.