Değerli öğrencilerimiz,

TCCBİKO koordinasyonunda, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde ve Üniversitemizin de aralarında bulunduğu 13 Üniversite paydaşlığında düzenlenen Güney Kariyer Fuarı; bu yıl 10-11 Nisan 2023 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde gerçekleşecektir.

Fuara kayıt olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. yetenekkapisi.org linkine tıklayarak kayıt olun.

2. Kayıt esnasında kullandığınız e-posta adresine gelen aktivasyon linkine tıklayarak şifrenizi oluşturun.

3. Profilim kısmına girerek bilgilerinizi tamamlayın ve özgeçmişinizi yükleyin.

4. “Kariyer Fuarları” kısmından Güney Kariyer Fuarı’nı seçin.

5. “Etkinlikler” butonunu inceleyin ve ilginizi çeken etkinliklere başvurun.

6. E-posta adresinize gelen veya Kariyer Fuarları butonuna tıklayarak indirebileceğiniz karekodu fuara gelirken yanınızda bulundurun ve girişte okutun.

Güney Kariyer Fuarı ile ilgili her türlü sorunuz için kariyer@isparta.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi