Yayın Tarihi: 16.10.2024 15:12

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Seyahat, Eğlence ve Turizm Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Programına yeni gelen öğrenciler için hoşgeldin kahvaltısı düzenlendi. Turist Rehberliği Programı akademisyenleri Doç.Dr. Hatice SARI GÖK, Öğr.Gör. Şenay DEMİR, Öğr.Gör. Memduha SERT, Öğr.Gör. İpek ÜNAL, Doç.Dr. Ahmet AKGÜL  tarafından her yıl organize edilen kahvaltıya; Turist Rehberliği programı 1. ve 2.sınıf öğrencileri yoğun olarak katılım sağladı. Kahvaltıda öğrencilere eşlik eden Müdür Öğr.Gör.Halit TOPTAŞ öğrencilere Yalvaç Meslek Yüksekokulunu tercih ettikleri için, bölüm akademisyenlerine de yıllardır "Turist Rehberliği Programı Kahvaltı Geleneğini" devam ettirdikleri için teşekkür etti.Kahvaltı her sene olduğu gibi çınaraltında, tarihi çınarın gölgesinde gerçekleştirildi. Bölüm akademisyenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.