Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI

YAZ STAJI ARAŞTIRMA PROJESİ

 

Covid-19 nedeniyle yeni staj seçenekleri senato kararı ile belirlenmiştir. Bu seçeneklerden biri olan “Uzaktan ödev, proje, veya araştırma (90 AKTS’ yi doldurmuş olma şartı ile)” seçeneğinin konusu aşağıdaki gibidir;

1.      Türkiye’ de faaliyet gösteren beş banka ve beş sigorta şirketinin E-Ticaret uygulamalarını inceleyip örneklendiriniz ve bu örnekleri yorumlayınız.

2.      Türkiye’ de bulunan bankaların COVID sürecinde değişikliğe gittiği uygulamalar ve aldıkları önlemler nelerdir? Araştırınız. ( MİNİMUM ÜÇ BANKA İLE YÜZYÜZE, MAİL YA DA DİĞER İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ İLE YAPILACAK GÖRÜŞMELER GEÇERLİ OLACAKTIR.)

3.      Türkiye’ de bulunan üç Banka ve üç Sigorta şirketi ile görüşerek işe alım süreci uygulamalarını araştırınız. (Her kurum ile yapılan görüşmeler detaylıca anlatılacaktır.)

 

 

Araştırma sunulurken dikkat edilmesi gerekenler;

-          Çalışmanın ilk sayfasında çalışma konularının ve öğrenciye ilişkin bilgilerin yer aldığı kapak sayfası olacaktır. (Tez Yazım Kılavuzundan faydalanılabilir.)

-          Çalışmalar Word ile “iki yana yaslı” şekilde hazırlanacaktır.

-          Yazı tipi “Times New Roman” olacak, yazı boyutu 12 punto olarak ayarlanacaktır. (Başlıklar yine aynı yazı tipi ile 14 punto/kalın olacaktır).

-          Satır aralığı 1,5 satır, sayfa kenar boşlukları 2,5-2,5-2,5-2,5 cm olarak ayarlanacaktır.

-          Çalışma sonunda faydalanılan kaynakların belirtildiği “Kaynakça‟ olacaktır.

-          Çalışma minimum 10 maksimum 20 sayfa olacak, sisteme PDF şeklinde yüklenecektir.

Belirtilen kurallara uymayanların ve OBS’ ye bitiş tarihinden sonra yükleme yapanların değerlendirilmesi yapılmayacaktır.