4 Mayıs'ta Eğirdir Mavi Göl Otel'de düzenlenen Elma Mutfağı yarışmasına Yalvaç Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri 4 farklı ürünle katılmıştır.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinden Nurten Billor, Esin Tüzün, Abdullah Boylu ve Taner Yılmaz, hocaları Öğr.Gör. Zehra Albay ve Öğr.Gör. Hatice Sarı Gök ile yaptıkları çalışmalar sonucunda elmalı incir tatlısı, elmalı kadayıf sarması, elmalı güllaç tatlısı ve elmalı levrek ürünleri ile katılmışlardır.

Yarışmaya katılan 55 ürün arasından tatlı dalında elmalı incir tatlısı ile öğrencilerimiz ikincilik ödülü almıştır.

Ayrıca öğrencilerimizin yapmış olduğu elmalı güllaç tatlısı da jüri lezzet ödülüne layık görülmüştür.