Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Diler Dünya 2.si olan öğrencimiz Gökçenur Tarhan'ı 11 Temmuz Perşembe günü makamında kabul etti. Öğrencimiz Gökçenur Tarhan, İtalya'da yapılan Best Fighter World Cup Dünya Şampiyonasındaki dünya ikinciliğinden sonra, 1-7 Temmuz tarihlerinde Erzurum'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda da bir çok rakibini geride bırakarak Türkiye ikincisi oldu.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler, "Dünya 2.liği nedeniyle hem ülkemiz hemde üniversitemiz adına çok gurur duyuyorum. Böyle bir gururu bizlere yaşattığı için çok teşekkür ederim, fakat bu yetmez öğrencimiz Gökçenur'u inşallah Dünya 1.si olarak da görmek isteriz." dedi ve öğrencimiz Gökçenur'a çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Yalvaç MYO Müdürü Doç. Dr. Ömer Kürşat Tüfekçi, Öğr. Gör. Mehmet Yılmazer, öğrencimizin annesi ve babası da hazır bulundular.