Yalvaç Meslek Yüksekokulu, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri "Ilk Ders" etkinliği  yaptı.

2 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 13.00' da başlayan ilk ders etkinliği Şekerbank Yalvaç Müdürü Sayın Murat TAMAY tarafından gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Leyla AKBAŞ tarafından organize edilen söyleşide, bankacılık sektörünün geçmişi ve geleceği, sektöre giriş aşamaları, iş ve staj başvurularında dikkat edilecek unsurlar ele alındı. Bu bilgilerin yanı sıra söyleşinin son bölümünde öğrencilerin sektöre dair soruları da TAMAY tarafından cevaplandırıldı.

Söyleşi sonunda Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü adına Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Leyla AKBAŞ, katkılarından dolayı TAMAY' a teşekkür ederek, hatıra ormanına TAMAY adına fidan dikildiğini de belirten teşekkür belgesini takdim etti.