20 Haziran 2021 Pazar

Aşçılık Programları ile Aşçılık ve Gastronomi Topluluğu gastronomi söyleşilerine devam ediyor.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 21:40 tarihinde eklendi | 82 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Aşçılık Programları ile Aşçılık ve Gastronomi Topluluğu gastronomi söyleşilerine devam ediyor.. 04.06.2021 Cuma günü 14:00'da gerçekleşecek ve "Osmanlı Mutfak Kültürü" üzerine konuşacağımız etkinliğimizin konuğu ise Osmanlı İmparatorluğu dönemi yemek yazması olan Kitabüt Tabbahin'i günümüz gastronomisine kazandıran Dr. Öğr. Üyesi Osman GÜLDEMİR zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

                                        

 

T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yalvaç 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

 

ISPARTA

 

Öğrencilerimiz İçin Hızlı Erişim


► Akademik Takvim


Programlara Göre Ders Programı


► Staj Yönergesi (Yeni yönerge ilan edilecek)


► İşe Giriş Bildirgesi


► İlişik Kesme Formu


 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }