17. Uluslararasi Istanbul gastronomi festivalinde Gencler pratik ekip yarismasi ( kara kutu) 27 aralik cuma. 1.lik kupasi altin madalya. Serhat dogramaci - Burcu Bakir - Halil Emre Avci, Yilin altin genc sefi, 28 aralik cumartesi. 2. Lik kupasi gumus madalya, Serhat Dogramaci. Altin sef baslangic: karnibahar koftesi, balkabagi puresi, Limon kabugu. Ana yemek: 45 dakika sous vide pismis bonfile, muhurlenmis istiridye mantari, cektirilmis kirmizi nar ve sarap sosu. Tatli: kunefe, salepli mousse, karamlize kuruyemisler. Kara kutu baslangic: izgara bonfile, elmali domates sosu karamelize sogan. Ana yemek: suda yavas pismis ve muhurlenmis tavuk gogusu, karamelize sarimsakli krema sosu, sote mevsim sebzeleri. Tatli:tava keki, cikolata mousse, karamelli havuc.
Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.