Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerine
Firkan GÜLAYDIN(Little Kitchen Restaurantları Genel Mutfak Koordinatörü, Yaşamak Mutfağı Edebiyat Kitabının Yazarı, Masa Dergi Öykü Yazarı, Dama Mutfak Akademi Ankara Eğitmen Şef, Gastro Edebiyat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı), Semih GÜVENBAŞ (Mamepa Family Club Bilkent Executive Chef) 27.02.2019 tarihinde Uzakdoğu Mutfağı( Thai Çorbası, Sushi çeşitleri ve sosları) eğitimi verilmiştir. Aynı zamanda Firkan Gülaydın ve Semih Güvenbaş tarafından öğrencilere aşçılık mesleğinin geleceği hakkında söyleşi yapıldı. Yoğun katılımın olduğu söyleşi sonunda Yaşamak Mutfağı kitabının da yazarı olan Şef Firkan GÜLAYDIN kitabını alan öğrenciler için imza töreni gerçekleştirdi. Bölüm hocaları eğitim için gelen şeflerimize Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan her şef için hatıra ormanına birer fidan dikildiğine dair belge ile teşekkürlerini iletti.