19 Kasım 2019 Salı

Aşçılık Programı öğrencilerimize uygulamalı eğitimlerimiz devam ediyor

28 Şubat 2019 Perşembe 11:50 tarihinde eklendi | 169 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerine 
Firkan GÜLAYDIN(Little Kitchen Restaurantları Genel Mutfak Koordinatörü, Yaşamak Mutfağı Edebiyat Kitabının Yazarı, Masa Dergi Öykü Yazarı, Dama Mutfak Akademi Ankara Eğitmen Şef, Gastro Edebiyat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı), Semih GÜVENBAŞ (Mamepa Family Club Bilkent Executive Chef) 27.02.2019 tarihinde Uzakdoğu Mutfağı( Thai Çorbası, Sushi çeşitleri ve sosları) eğitimi verilmiştir. Aynı zamanda Firkan Gülaydın ve Semih Güvenbaş tarafından öğrencilere aşçılık mesleğinin geleceği hakkında söyleşi yapıldı. Yoğun katılımın olduğu söyleşi sonunda Yaşamak Mutfağı kitabının da yazarı olan Şef Firkan GÜLAYDIN kitabını alan öğrenciler için imza töreni gerçekleştirdi. Bölüm hocaları eğitim için gelen şeflerimize Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan her şef için hatıra ormanına birer fidan dikildiğine dair belge ile teşekkürlerini iletti.

                                        

 

T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yalvaç 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

 

ISPARTA

 

Öğrencilerimiz İçin Hızlı Erişim


► Akademik Takvim


Programlara Göre Ders Programı


► Staj Yönergesi (Yeni yönerge ilan edilecek)


► İşe Giriş Bildirgesi


► İlişik Kesme Formu


 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }