Aşçılık Programı öğrencileri Turizm Tesisinde Uygulamalar Dersine konuk olarak Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bennehill Restaurant Genel Mutfak Koordinatörü Hatice AKMAN, Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Yardımcısı Sehrazad Restaurant Mutfak Chefi Kerem HORASAN, Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Yardımcısı Pasta Kolu Sorumlusu Mirac Cakes Demo Chefi Onurcan TÜRKER, Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Genel Sekreter Bloger Nezonun Yemek Tarifleri Nezahat GİRAL, Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Basın ve Proje Sorumlusu Merve KALINYILMAZ katılım sağladılar..Pastacılık eğitiminin ardından "Bayan Aşçıların Sektördeki Yeri ve Önemi" konulu Söyleşi gerçekleştirildi..Türkiye’nin ilk bayan dernek Başkanı Hatice AKMAN ve beraberindeki Chefler mesleki tecrübelerini aktararak öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdılar..Kıymetli zamanlarını Yalvaç MYO Aşçılık öğrencileri için ayıran Cheflere teşekkür konuşmasını Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL yaptıktan sonra Okutman Memduha SERT ve İpek ÜNAL tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi...