Yalvaç Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL tarafından organize edilen Little Kitchen Restaurantları Genel Mutfak Koordinatörü, Masa Dergi Edebiyat Yazarı, Gastroedebiyat Kulübü Kurucu, Yönetim Kurulu Başkanı Firkan GÜLAYDIN ve Little Kitchen Ankara Executive Chef, Gastroedebiyat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Doğukan TUNALI Yalvaç Meslek Yüksekokuluna uygulamalı eğitim için konuk oldular. Chefler uygulamalı eğitimde birbirinden güzel lezzetleri öğrencilerle birlikte yaptıktan sonra konferans verdiler. Ünlü şefler kırsalda bulunan okul ve öğrencilere ulaşmanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirttiler. Şehir merkezleri ve turizm merkezlerinde bulunan okulların öğrencilerinin aşçılarla uygulamalı eğitim imkanının fazla olduğuna dikkat çektiler. Chef olma hikayelerini anlattıktan sonra öğrencilere meslekle ilgili fırsatlar hakkında bilgi verdiler. ODTÜ ve Gazi Üniversitesinde eğitimler veren Firkan Chef ve Doğukan Chef daha önceki eğitimlerdeki paylaşımlarını dile getirdiler. Yine Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL tarafından organize edilen Yalvaç'a 2015 tede konuk olarak geldiği belirten Firkan Chef ve Doğukan Chef karşılıklı olarak teşekkürlerini belirttiler. Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL tarafından kendilerine geldikleri için teşekkür belgeleri takdim edildi.