Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL tarafından organize edilen Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerine Ömer Murad ÇAKIR (Hillside Beach Club Su ve Balık Ürünleri Şefi) tarafından deniz mahsulleri eğitimi verilmiştir. Ahtapot, karides, kalamar ve levrekle ilgili uygulamalı eğitim verildi. Ürünleri ayıklanması ve ön hazırlığı öğrenciler tarafından yapıldı. Farklı pişirme teknikleri kullanılarak, özel soslar eşliğinde sunum tabakları hazırlandı. Yalvaç Myo Aşçılık Programı ilk mezunlarından olan Ömer Murad ÇAKIR, “Aşçılık Mesleğinde Üniversite Okumanın Katkıları” üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Konferansa bölümün kurucusu ve ilk bölüm başkanı olan Öğr.Gör.Memduha SERT de katılım sağladı. Yoğun katılımın olduğu Konferans sonunda Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan Her Şef için Hatıra Ormanına Birer Fidan dikildiğine dair belge ile Öğr.Gör. Memduha SERT teşekkürlerini iletti. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.