12 Kasım 2019 Salı

Aşçılık Programı öğrencilerimize eğitim ve konferans

19 Mart 2019 Salı 14:25 tarihinde eklendi | 229 defa okundu

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğrencilerine Haldun Z. TÜZEL(Gurme/Yazar, Osmanlı Saray Mutfağı Spesiyalisti Chaines Des Rotisseurs Chavalier La Cordon Bleu, Ageb Danışma Kurulu Başkanı, Miliyet Favori Lezzetler Gazetesi Gastronomi Danışmanı ve Yazarı, İstanbul Kitchen Academy Müdür/Şef) 18.03.2019 tarihinde Osmanlı Saray Mutfağı Eğitimi vermiştir. Nar Çorbası, Revan Pilavı, İrmik Helvası uygulamalı olarak gösterilerek, öğrenciler tarafından da yapılması sağlanmıştır. Farklı pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanan ürünler için özel sunum tabakları hazırlandı. Haldun Z.TÜZEL “Osmanlı Saray Mutfağı” üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin başında günün anlam ve önemine dikkat çekerek tüm aşçı adaylarını 1 Dakikalık Saygı Duruşuna davet etti. Yoğun katılımın olduğu Konferans sonunda Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan Her Şef için Hatıra Ormanına Birer Fidan dikildiğine dair belge ile Öğr.Gör.İpek ÜNAL teşekkürlerini iletti.

                                        

 

T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yalvaç 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

 

ISPARTA

 

Öğrencilerimiz İçin Hızlı Erişim


► Akademik Takvim


Programlara Göre Ders Programı


► Staj Yönergesi (Yeni yönerge ilan edilecek)


► İşe Giriş Bildirgesi


► İlişik Kesme Formu


 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }