Yalvaç İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Temel İlk Yardım” eğitimi, Yalvaç Meslek Yüksekokulumuz Aşçılık programı öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Sağlık Memuru Sebahat Kiremitçi, Yalvaç 112 İstasyon Sorumlusu A.T.T. Aydemir Çankaya ve Diyetisyen Alper Buğday’ın katılımlarıyla gerçekleşen eğitimde uygulamalı mutfak eğitimlerinin öncesinde öğrencilerimize acil durumlarda müdahale bilinci kazandırıldı. Öğr. Gör. Berkay Seçuk ve Öğr. Gör. Taner Tuncer’in de hazır bulunduğu eğitim teşekkür belgesi takdimi ile sonlandırıldı.

Öğrencilerimize uygulama eğitimleri boyunca kazasız bir dönem diliyor, sağlık personellerimize öğrencilerimize verdikleri değerli bilgiler ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.