25 Ocak 2014 tarihinde düzenlenen 6. Geleneksel Uluslararası Antalya Expo Yemek Yarışması'na katılan Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Emre Özcan, Hüsamettin Coşkun ve Aykut Yaman, Üniversiteler Arası Balık Yemekleri kategorisinde "Somon Izgara" yemeği ile Türkiye Üçüncülüğü ödülünü kazandılar.
Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu'na bağlı Balıkesir-Edremit Körfezi Aşçılar Derneği tarafından 24-25 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenen 2. Balıkesir Yöresel ve Ulusal Yemek Yarışması'na katılan Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri Ömer Acar, Sena Öz, Alican Acar, Gözde Erol ve Özlem Bakar, Kuzu Yarışması Gençler (BLKSR 5 JUNIOR&SENIOR) kategorisinde 2 adet gümüş madalya ve grup olarak en iyi dostluk ödülü ile 5 altın madalya kazandılar.
Öğrencilerimizi ve hocalarımızı kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.