Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı için 19-23 Ocak 2019 tarihleri arasında 5 günlük bir eğitim kampı düzenlenecek.

5 gün süreyle öğrencilere turizm sektörünün Aşçılık Mesleğinde en çok ihtiyaç duyulan alanlarında uygulamalı eğitim yapılacak.

Aynı zamanda her gün bir konuda alanında uzman isimlerin yer aldığı seminerler de gerçekleştirilecek. 25 öğrencinin katılacağı eğitimde konaklama ve eğitimin tüm maliyeti Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından karşılayacak.

Öğretim Görevlisi İpek Ünal tarafından organize edilen bu eğitimin hem uzun soluklu olması, hem de Manavgat’ta planlanmasından dolayı öğrencilerimiz için iyi bir tecrübe olacak. Öğrencilere okul ortamı dışında farklı bir mutfakta uygulama yapabilme imkanı sağlanmış olacaktır. Kampın Eğitim öğretim dönemi dışında yarıyıl tatilinde planlanması açısından Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyebiliriz. Kısa olan yarı yıl tatillerinde zamanlarını, enerjilerini bu eğitim için kullanacak olan öğrencilerimiz, hocalarımız ve şeflerimiz açısından büyük bir fedakarlık içeriyor. Ayrıca Antalya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Mehmet Özen’e eğitime ve Yalvaç Meslek Yüksek Okuluna verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ederiz.