12 Kasım 2019 Salı

Aşçılık Bölümü öğrencilerimize eğitimlerimiz devam ediyor

26 Şubat 2019 Salı 10:55 tarihinde eklendi | 171 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerine Barış KESKİN (Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Deneği Genel Sekreteri, Club Letonia Tatil Köyü Üst Yönetici Şef Alacartlar Sorumlusu, Yakut Mutfak Akademi Eğitmen Şef), Erdal KÖSE (Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi), Melis KIRYAMAN ve Batuhan Can KAYA tarafından 25.02.2019 tarihinde macaron eğitimi verilmiştir. Aynı zamanda Barış KESKİN ve ekibi tarafından öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardıkları söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşi sonunda ise öğrencilerimiz ve şeflerin de katılımı ile Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL önderliğinde, SAPADER (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği) Hatice AKMAN tarafından başlayan ve kadınların hiçbir etkiye maruz kalmadan mutfaklarda daha özgür ve eşit şartlarda çalışabilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanyaya destek videosu çekerek, sosyal medyada paylaşılmıştır. Eğitim için gelen şeflerimize söyleşi sonunda Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL, Yalvaç MYO tarafından başlatılan proje olan her şef için hatıra ormanına birer fidan dikildiğine dair sertifika ile teşekkürlerini iletti.