Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Bahar Dönemi için Öğr.Gör.İpek ÜNAL tarafından birbirinden değerli şeflerin katılımıyla uygulamalı eğitim ve söyleşiler organize edilmiştir. Eğitim takvimi şu şekilde planlanmıştır:

Barış KESKİN(Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Deneği Genel Sekreteri, Club Letonia Tatil Köyü Üst Yönetici Şef Alacartlar Sorumlusu, Yakut Mutfak Akademi Eğitmen Şef), Onur ARSLAN (Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı, Yakut Mutfak Akademi Eğitmen Koordinatörü), Erdal KÖSE (Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi), 25.02.2019 tarihinde Macaron Eğitimi ve Söyleşi (13.30-15.00) için katılım sağlayacaktır.

Firkan GÜLAYDIN(Little Kitchen Restaurantları Genel Mutfak Koordinatörü, Yaşamak Mutfağı Edebiyat Kitabının Yazarı, Masa Dergi Öykü Yazarı, Dama Mutfak Akademi Ankara Eğitmen Şef, Gastro Edebiyat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı), Semih GÜVENBAŞ (Mamepa Family Club Bilkent Executive Chef) 27.02.2019 tarihinde Uzak Doğu Mutfağı Eğitimi ve Söyleşi (13.30-15.00) için konuk olarak katılım sağlayacaktır.

Ömer TEKGÜL(Artizan Ekmek Şefi (Artisan Head Baker, Araştırmacı-Eğitmen) 11.03.2019 tarihinde Ekmek Eğitimi ve Söyleşi (10.00-12.00) için konuk olarak katılım sağlayacaktır.

Haldun Z. TÜZEL(Gurme/Yazar, Osmanlı Saray Mutfağı Spesiyalisti Chaines Des Rotisseurs Chavalier La Cordon Bleu, Ageb  Danışma Kurulu Başkanı, Miliyet Favori Lezzetler Gazetesi Gastronomi Danışmanı ve Yazarı, İstanbul Kitchen Academy Müdür/Şef) 18.03.2019 tarihinde Osmanlı Saray Mutfağı Eğitimi ve Söyleşi (13.30-15.00) için konuk olarak katılım sağlayacaktır.

Ömer Murad ÇAKIR(Su ve Balık Ürünleri Şefi ) 27.03.2019 tarihinde Deniz Mahsulleri Eğitimi ve Söyleşi (13.30-14.30) için katılım sağlayacaktır.

İlgilenen tüm öğrenci ve personelimiz davetlidir.