23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İpek ÜNAL, Öğretim Görevlisi Hatice SARI GÖK ve Öğretim Görevlisi Ramazan BİLGİN ile öğrenciler tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Yalvaç İlçesi Yarıkkaya köyündeki ogrencilerle 22.04.2019 tarihinde bir araya gelindi. Turist Rehberliği Programı öğrencileri tarafından hazırlanan çocuk tiyatrosu ile başlayan etkinlik, aşçılık öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ikramlar ve yaş pasta kesilmesi ile devam etti. Ardından çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar, çekilişler yapıldı. Çoçuklar için hazırlanan hediye paketleri dağıtımı ile etkinlik sona erdi. Etkinliğe Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KOCAGÖNCÜ, Yalvaç Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Nesrin TÜRELI ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ömer Kürşad TÜFEKÇİ etkinlik sonunda “Geleceğinizin teminatı olan çocuklarımıza yatırım yapmak geleceğimize yatırım yapmak demektir. Bu bilinçle ve özveriyle hazırlanan bu anlamlı program için değerli hocalarıma ve öğrencilerime teşekkür ederim. Bu vesile ile 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Nice milli bayramlarımızı coşkuyla kutlamayı temenni ederim” dedi. Yarıkkaya İlköğretim Okulu Müdürü Sinan ONUR etkinlikten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: "Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız için okulumuzda düzenlemiş olduğunuz etkinlikten dolayı öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve kendi adıma şükranlarımı sunar, milletimizin ve cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en içten duygularımla kutlarım." Emeği geçen herkese, hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.