Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

İşletmede Mesleki Eğitim’e gideceği dönem itibarı ile önceki dönemlerden devamsız veya almadığı dersi olmaması ve Genel Ağırlıklı Not Ortalamasının (GNO) 1.8 veya üzeri olması ön şarttını sağlayan öğrencilerimizin tercihleri doğrultusunda dönem dağılımları gerçekleştirilmiştir. Dönem tercihi işlemini gerçekleştirmeyen öğrencilerimiz Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları Madde 10(2) kapsamında bölüm komisyonlarının değerlendirmesi sonucunda dönem dağılımları yapılmıştır.

2022-2023 eğitim öğretim yılı işletmede mesleki eğitim dönem başvuru bölüm komisyonları ve yönetim kurulu tarafından değerlendirilmiş olup sonuçlar için tıklayınız.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları 2022-2023 Güz Dönemi işletmede mesleki eğitim takvimi ve iş akış şeması için tıklayınız.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

*Öğrencilerimiz, İşletmede Mesleki Eğitim dersini almadan önce Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “İş Sağlığı ve Güvenliği” videolarının %80’ini izleyip sınavdan geçerli not almış olmalıdır. Aksi takdirde işyeri eğitimine gidemezler.

*Güz döneminde işletmede mesleki eğitime gidecek öğrenciler 15 Ağustos – 23 Eylül 2022 tarihleri arasında OBS üzerinden işletmede mesleki eğitim işyeri başvurularını yapmak zorundadırlar.

* Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları Usül ve Esasları madde 5(4) kapsamında Öğrenci, İşletmede Mesleki Eğitime gideceği dönem İşletmede Mesleki Eğitim dersi yanında devamını alıp başarısız olduğu dersleri ve uzaktan eğitim metodu ile YÖK zorunlu derslerini alır.

 

* İşletmede Mesleki Eğitim Dersi ile birlikte devam koşulunun sağlanmadığı dersler(NA ve daha önce hiç alınmamış dersler) aynı anda alınamamaktadır.

 

Başvuru ile ilgili bilgilendirme ve yardım dokümanına ulaşmak için Tıklayınız.