2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA AÇIKLAMA
Çar, 09.Oca.2013

1- Bir öğrencinin 2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavına girebilmesi için ilgili derse 2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında kayıt yaptırarak dersin arasınavına girmesi ve devam koşullarını yerine getirmiş olması gerekmektedir.

2- 2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında eğitim-öğretim planında sadece güz yarıyılında yer alan derslerin bütünleme sınavı yapılacaktır.

3- Final sınavına girmeyen öğrenciler dersin arasınavına girmiş olmak ve devam koşullarını yerine getirmiş olmak kaydıyla bütünleme sınavına girebilirler. Devamsızlıktan kalarak (NA) alınan derslerin bütünleme sınavına girilemez.

4- Bütünleme sınavı yapılan dersin harf notunun hesaplanmasında, öğrencinin yıliçi sınav ve çalışmalarına ait notları aynı şekilde dikkate alınır ve bütünleme sınavı notu yarıyıl/yılsonu sınavı notu yerine geçer.

5- Bütünleme sınavı yapılan dersin harf notu Üniversite Bağıl Değerlendirme Yönergesindeki hükümlere göre belirlenir.

6- Başarısız oldukları (FF, FD), koşullu geçtikleri (DD, DC) ve başarılı oldukları (CC ve üstü) derslerin bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerin Öğrenci bilgi sistemi üzerinden 13 Ocak 2013 Saat:08:30 ve 22 Ocak 2013 Saat:08:30 arasında bütünleme sınavına girme talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemi http://obs.sdu.edu.trüzerinden bütünleme sınavına girme talebinin nasıl yapılması gerektiğine ilişkin sunuyu görmek için lütfen TIKLAYINIZ.