Yalvaç Meslek Yüksekokulu'nda "Kariyer Yönetimi" konulu bir konferans programı düzenlendi.

Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda yapılan konferansa BAGEV Genel Sekreteri Gülşen Aras konuşmacı olarak katıldı. Aynı zamanda Yalvaç MYO mezunu olan Aras, konuşmasında önce Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV)'yla ilgili bilgiler vererek başladı. Daha sonra kariyer, kariyer planlaması ve kariyer yönetimi konularıyla ilgili bilgi veren Aras, konuşmasının son bölümünde kendi kariyer süreciyle ilgili örnekler vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Meslek seçimi ve meslekte ilerleme için plan yapmanın ve bunu istikrarlı şekilde uygulamanın önemine vurgu yapan Aras, "Başarmak için başarırım kararlılığı ve özgüveni çok önemli. Meslek hayatında başarılı olabilmek için bu kararlılığa sahip olmak ve araştırıcı olarak hareket etmek çok önemli. Ben kendi örneğimde bunu bizzat yaşadım ve yaşıyorum. Başarılı olmanın yolu çalışmaktan ve sabretmekten geçiyor." dedi.