Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Nilüfer NEGİZ, bir önceki müdürümüz Doç.Dr. Muhammed Sadık AKDEMİR 'den, mütevazi bir törenle görevi devraldı. Akademik ve idari personelin de katıldığı törende, karşılıklı iyi niyet dilekleri dile getirildi. Birbirlerine çiçek takdim eden müdürlerimiz, birlik ve beraberlik, kardeşlik ortamının artarak devam edeceği yönündeki temenni ve düşüncelerini belirttiler.

Doç.Dr. Muhammed Sadık AKDEMİR, görevi devrederken ortak mesainin bittiğini fakat dostluk ve kardeşliklerin devam ettiğini, bundan sonra da kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. Helallik isteyen AKDEMİR, kendisinden yana olan haklarını helal ettiğini belirtti.

Müdürlük görevini devralan Doç.Dr. Nilüfer NEGİZ, kendisinden önceki uyumlu ve sıcak çalışma ortamından etkilendiğini belirtti. Bütün bu güzel çalışmaların birlik ve dayanışma içerisinde artarak devam edeceğini dile getiren NEGİZ, okulumuzu ve hatta müdürlerin koordinasyonuyla yerleşkemizi hep birlikte daha iyi yerlere getireceklerinin sözünü verdi.